PARTICULIER

Fijn dat u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken. Dit is wat wij voor u kunnen betekenen:

TPM staat garant voor een kwalitatief en stijlvol eindresultaat. Tijdens de duur van het gehele project zorgen wij voor een vlotte afhandeling van de werken. Dit dankzij onze 20+ jaar ervaring en ons team van professionele medewerkers en vaste onderaannemers.

TPM heeft alles in zijn mars om elk project te realiseren, gaande van een eenvoudig meubel tot een volledige verbouwing op maat van uw dromen en budgetten. Alle maatmeubilair wordt vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij. U kan beroep doen op onze eigen ontwerpers of we werken ook graag samen met een door u gekozen architect.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen.

TPM probeert op ecologisch vlak ook zijn verantwoordelijkheid op te nemen. Ons bedrijf werkt volledig op hernieuwbare energie. Alle afvalhout wordt gerecycleerd of in een eigen breekinstallatie verwerkt om als brandstof te gebruiken voor de verwarming. We maken steeds meer de bewuste keuze om met ecologisch verantwoorde producten te werken zoals FSC gelabeld hout, gerecycleerd papier, watergedragen verven, etc.
Bekijk onze projecten