DENTAL/MEDICAL

TPM is de ideale partner voor het realiseren van uw praktijk. Onze taak bestaat erin uw project volledig te coördineren zodat u zich kan blijven focussen op wat voor u belangrijk is.

Onze grootste troef is dat wij op een korte tijd een stijl- en klassevol resultaat kunnen leveren. TPM zet zich flexibel in en houdt zich aan de vooropgestelde termijn, zonder in te boeten op de kwaliteit.

We hebben heel wat ervaring in het inplanten van de specifieke technieken eigen aan de dentale/medische sector. Daarnaast streven we naar een functioneel resultaat met een eigentijdse uitstraling. Hiermee kunnen onze eigen ontwerpers u verder helpen of we werken ook graag samen met een door u gekozen architect.

Dankzij onze partners gespecialiseerd in dentale/medische apparatuur kunnen we u ook op dat vlak een vlotte service aanbieden.

TPM probeert op ecologisch vlak ook zijn verantwoordelijkheid op te nemen. Ons bedrijf werkt volledig op hernieuwbare energie. Alle afvalhout wordt gerecycleerd of in een eigen breekinstallatie verwerkt om als brandstof te gebruiken voor de verwarming. We maken steeds meer de bewuste keuze om met ecologisch verantwoorde producten te werken zoals FSC gelabeld hout, gerecycleerd papier, watergedragen verven, etc.
Bekijk onze projecten