B2B

TPM is de ideale partner voor het realiseren van al uw ideeƫn. Onze taak bestaat erin uw project volledig te coƶrdineren zodat u zich kan blijven focussen op wat voor u belangrijk is.

Onze grootste troef is dat wij op een korte tijd een stijl- en klassevol resultaat kunnen leveren. TPM zet zich flexibel in en houdt zich aan de vooropgestelde termijn, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Door te kiezen voor TPM, kiest u voor meer dan 20 jaar ervaring, een professionele aanpak en een vlotte realisatie van uw project in binnen- of buitenland. Ook na de afwerking staan wij steeds garant voor een vlotte service of kan u blijven beroep doen op ons voor kleine interventies.

Enkele van onze referenties: NATAN, Brussels Airlines, BMW Monserez, Korelec, ACA it solutions, Damart, Bensimon, etc.

TPM probeert op ecologisch vlak ook zijn verantwoordelijkheid op te nemen. Ons bedrijf werkt volledig op hernieuwbare energie. Alle afvalhout wordt gerecycleerd of in een eigen breekinstallatie verwerkt om als brandstof te gebruiken voor de verwarming. We maken steeds meer de bewuste keuze om met ecologisch verantwoorde producten te werken zoals FSC gelabeld hout, gerecycleerd papier, watergedragen verven, etc.
Bekijk onze projecten